Vanuit Tokio, vertrek op 23 sept. 2021: Japan Cruise 

Onze Japan Cruise 2021 wordt zonder enige twijfel een ongeziene topreis. Beginnen en eindigen doen we in het fabelachtige Tokio, onderweg bezoeken we intensief een hele resem schitterende plaatsen en steden in heel Japan.

Schitterende rondreis doorheen de Japanse archipel, waarbij ons hotel en vaste waarde Celebrity Solstice, met ons meereist. Tussendoor maken we een geslaagd uitstapje naar Zuid-Korea.

De Celebrity Solstice bundelt alles waarvoor Celebrity Cruises staat: een buitengewone service, een uitzonderlijke keuken en een indrukwekkende inrichting. Als 1ste in een reeks van 5 Solstice Class-schepen, is dit ‘drijvend luxehotel’ het beste bewijs van de groei en het succes van de Celebrity-brand.

Het schip is uitgerust met grotere hutten die allen voorzien zijn van flatscreen tv, ruime badkamers en speciaal geselecteerd bedlinnen. 85% van alle hutten zijn trouwens balkonhutten. Voortbouwend op Celebrity’s reputatie voor innovatie, mag de Solstice gerust een geperfectioneerd cruiseschip genoemd worden.

Voor meer info : Go For Cruise