Vanuit Zeebrugge, vertrek op 10 sept. 2021: Franse kustlijn: Normandië, Bretagne en de Vendée, van het Kanaal tot aan de Atlantische Oceaan

Tijdens deze nieuwe cruise langs de Franse kustlijn maakt u kennis met de enorme rijkdom en verscheidenheid van Normandië, Bretagne en de Vendée, van het Kanaal tot aan de Atlantische Oceaan. De mooie en contrastrijke landschappen vormen een aaneenschakeling van kapen, eilanden, vissershaventjes, kerken, kathedralen, kastelen en steden met een rijke geschiedenis. Na de haven van Honfleur, die zo veel kunstenaars inspireerde, de imposante granieten stadswallen van Saint-Malo en de landingsstranden in Normandië zetten we koers naar Bretagne, het speelterrein bij uitstek voor al wie de zeilsport een warm hart toedraagt. Met zijn imposante kliffen, zandduinen en uitgestrekte baaien biedt het departement Finistère een ongelooflijk natuurspektakel. Daarna komen we tot rust dankzij de lieflijke landschappen van de Golf van Morbihan en de beroemde badplaatsen van de Vendée. We sluiten dit mooie verhaal af met een stop op Belle-Île-en-Mer en een bezoek aan de stad La Rochelle.

Deze cruise, in het teken van de grote maritieme tradities van Frankrijk, neemt u mee op een reis waarbij geschiedenis, ongerepte natuur en verrukkelijke gastronomie de codewoorden zijn.

Meer info: All Ways Cruises