Vanuit Split, vertrek op 12 mei 2021: Kroatië Yacht Cruise

Go For Cruise staat bekend voor een grote toegevoegde waarde, dit wordt met deze zeer speciale reis nogmaals bewezen door een heel comfortabel yacht voor jullie te selecteren, en bovendien beginnen we met liefst 3 hotelnachten in Bosnië en Herzegovina om onder andere één van de beroemdste bedevaartsoorden ter wereld te bezoeken, Medugorje. Ook de prachtige stad Mostar mag niet ontbreken op ons programma, met het historisch stadscentrum en de indrukwekkende Stari Most brug over de Neretva rivier als bekendste bezienswaardigheid.

De Markan heeft 19 hutten waardoor we een intieme sfeer creëren en echt het gevoel krijgen om op een echt yacht te verblijven. Het aanmeren in kleine havens en in het centrum van de schilderachtige kustplaatsjes is dan ook een groot pluspunt. Een ander voordeel zijn de heerlijke zwemstops in soms afgelegen baaien. 

De bemanningsleden kennen de Kroatische kustlijn en de eilandjes als geen ander en weten de unieke plekjes te vinden. We varen relatief korte afstanden, waardoor we veel tijd hebben op de verschillende bestemmingen. Aangezien het schip in het centrum van dorpje of stad aanlegt, kunnen we extra lang van deze bijzondere plaatsen genieten.

Meer info : Go For Cruise