Reizen Lauwers is al jaren een begrip in de sector van de busreizen & ook voor concept Autocar & begeleide groepscruises.  

Vandaag leiden Luc Lauwers en de twee dochters Pegie en Sandra het reisbureau. Reizen Lauwers, te Boechout bij Lier, is al aan de derde generatie toe, nog steeds een befaamd familiebedrijf.

Al hun reizen en arrangementen stellen ze met de meeste zorg samen. Sommige reizen vragen echter net dat ietsje meer, iets meer diepgang, iets meer vakkennis waarvoor zeer ervaren reisspecialisten bij hun werkzaam zijn.

Ook voor verre reizen dankzij de jaren ervaring van Willy die de reizen samenstelt en Conny die zorgt voor de cruisevakanties. 

Lauwers Reizen biedt een gevarieerde keuze: een citytrip naar het charmante Krakau? Een cruise te midden van de Noorse fjorden? Of kiest u toch liever voor een sportieve fietsreis langs de Donau? Bij Reizen Lauwers ben je steeds welkom voor alle zee- en riviercruises.

Autocar & zeecruises Middellandse zee & Noorse fjorden 

Een zeecruise maken is een unieke belevenis! Het is een echte aanrader voor wie op een ontspannen manier veel wil zien en beleven. Al is het uw allereerste of tiende cruise, het is en blijft een heel aangename en comfortabele manier van reizen. 

Zodra de chauffeur van Lauwers Reizen u thuis komt ophalen, kan u naast uw huissleutel ook de mentale knop helemaal omdraaien en even de dagelijkse stress vergeten. Eenmaal aan boord geniet u van de gezonde zeelucht, de adembenemende vergezichten, de gemoedelijke sfeer en de supervriendelijke service aan boord van het luxe-cruiseschip. Een cruise is dus een aanrader voor iedere levensgenieter en bon vivant… 

Autocar & riviercruises Rijn, Moezel, Donau, Rhône, Seine, Loire, Garonne, Gironde, Dordogne 

Een riviercruise staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Vanuit uw comfortabel drijvend hotel geniet u voluit van de voorbijglijdende landschappen, bruisende steden en schilderachtige dorpjes badend in de gezellige (kerst-)sfeer. ’s Avonds aan boord zorgt een orkestje regelmatig voor stemmige dansmuziek en op de laatste avond voorzien Lauwers Reizen - zoals dat hoort - een stijlvolle captain’s dinner! Het lekkere eten, de excursiemogelijkheden en de onovertroffen service maken deze reis compleet. Trakteer uzelf en uw naasten op een heerlijke ontspannen riviercruise. Welcome on board!

Meer info: Lauwers Reizen

Nijverheidsstraat 17, 2530 Boechout

Mail: reizen@lauwers.be

Tel: 03 / 460 18 18

Terug naar Cruiseblogger