Single? Ga op cruises zonder extra toeslag te betalen of mits beperkt supplement, CRUISE & STYLE geeft je enkele voorbeelden:

Silversea 0% single supplement 

Silversea is verheugd om alleenstaande reizigers aan boord van hun intieme schepen te verwelkomen, met toeslagen van 0%. Elke reis omvat een exclusieve welkomstreceptie om ontmoetingen met andere reizigers te vergemakkelijken. Op een selectie van reizen stelt het Gentlemen Hosts programma danspartners en tafelgenoten aan u voor. Silversea cruises omvatten butler service voor elke suite, all inclusive wijnen en dranken aan boord, gratis extraatjes en nog veel meer. Ontmoet nieuwe mensen en ontdek de all-inclusive levensstijl van Silversea terwijl u de authentieke schoonheden van de wereld verkent. 

Hieronder kan u een selectie van reizen met een toeslag van 0% voor alleenstaande reizigers vinden: 

 * Zuid-Amerika Cruise : Van Lima tot Punta Arenas, met vertrek op 28 okt. 2021. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

 * Trans-Atlantische Cruise : Van Dakar tot Buenos Aires, met vertrek op 29 okt. 2021. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

 * Trans-Atlantische Cruise : Van Lissabon tot Fort Lauderdale (Florida), met vertrek op 19 en 28 nov. 2021. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

 * Caraïbische en Midden-Amerika Cruise : Fort LAuderdale H/T, met vertrek op 9 dec. 2021. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

Crystal Cruises, speciale afvaarten voor singles. Alleenreizenden op Crystal Symphony schip.

·               November 14-21, seven-night sailing from Abu Dhabi to Mumbai. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

·               November 21-30, nine-night sailing from Mumbai to Yangon. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

·               December 7-15, eight-night sailing from Singapore to Ho Chi Minh City. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

·               December 28 – January 6, nine-night holiday sailing from Ho Chi Minh City to Bangkok.Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

·               January 27 – February 4, S eight-night sailing from Singapore to Ho Chi Minh City. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

·               February 19 – March 1, 10-night sailing from Singapore to Malé. Te boeken bij de betere cruisereisbureau.  

Norwegian Cruise Line: Single hutten, speciale studio's voor alleenreizenden!

Single ? Welkom aan boord op volgende cruiseschepen bij rederij NCL: Norwegian Epic - Escape - Getaway - Breakaway - Bliss - Pride of America. zij hebben talrijke single hutten inclusief een exclusieve lounge voor alleenreizenden. Dit zonder meerprijs! O.a. vertrekhaven vanuit Marseille ! Norwegian Epic vaart in zomer in Europa en zal in de herfst vanuit Port Canaveral varen naar de Caraïben en de Bahamas.

Single reizen en cruises: ideale vakantietrip!

Je bent single en je zoekt naar attractieve aanbiedingen voor soloreizigers? Goed nieuws! Meerdere rederijen hebben momenteel een aantal promo's lopen waarbij je helemaal geen supplement betaalt voor een kajuit of suite alleen. De promotie is geldig op geselecteerde reizen. Je kan kiezen o.a. uit cruises in de Middellandse Zee, de Indische Oceaan (Malediven), de Caraïben, expeditiecruises, enz... Verder zijn er nog de trans-Atlantische overtochten, een ideale manier om jezelf een week van perfecte ontspanning cadeau te doen.
Dubai in december, januari, februari of maart ? En waarom niet de zon tegemoet gaan in de Emiraten, net voor die maartse buien en aprilse grillen? Breng de zon mee naar hier op een van de positioneringscruises uit de Emiraten. Klik hier voor info bij de betere cruisereisbureaus.

Toeslag 0 tot 30% procent single supplement? Dat creëert meteen ook mogelijkheden voor een cruise onder vrienden of vriendinnen met elk een aparte hut. Stel jouw vrienden eens voor om in plaats van die jaarlijkse citytrip een cruise in de Middellandse Zee te maken. Gegarandeerd een onvergetelijke citytrip ! Actueel zijn er nog meerdere single cruises zonder een meerprijs te betalen, bijvoorbeeld...

Oceania Cruises

Bij Oceania Cruises zijn er nu 7 afvaarten met speciale single tarieven, klik hier voor meer info.

Hapag-Lloyd Cruises

Bij Hapag-Lloyd Cruises zijn er speciale offers for single travellers, o.a. slechts 20% extra te betalen voor hun afvaarten naar Antarctica.! Tel. 0800 79 421 of Klik hier voor info bij de betere cruisereisbureaus.

Hurtigruten

Vertrek als single met de Hurtigruten en maak een bootreis langs de karakteristieke Noorse fjordenkust. De speciale 1-persoonsaanbieding kan u nu boeken bij NORSKE Noorwegen specialist: Tel. 0031 23 - 528 98 56.

Poseidon

Vertrek vanuit IJsland naar Groenland met POSEIDON expeditiecruise. Een unieke ervaring waarop singles welkom zijn. Voor meer info tel. 0049 / 40 756 68 555.

Holland America Line:

Op de nieuwste ms Koningsdam kan je nu ook single hutten boeken.

Seabourn

Altijd al met Seabourn op cruise willen gaan, maar hield het hoge single supplement je tegen. Geniet van een verlaagd single supplement (vanaf 25%) op geselecteerde afvaarten. Ontdek alle afvaarten naar onder meer de Caraïben, Midden-Oosten en het Noorden. 

Regent Seven Seas

Regent Seven Seas verstaat de kunst van het genieten. En dat is niet enkel weggelegd voor koppels. Geniet nu als solo traveler op geselecteerde  afvaarten naar o.a. Australië, Zuid-Amerika, Afrika en de Middellandse Zee van een verlaagd single supplement vanaf  50%.

Singlereizen, Cruises voor alleenreizenden

‘Alleen’ op reis : tips voor solo reizigers en trends.

Verzorgde vakantie voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen, de kinderen kunnen zich vermaken in de kidsclubs of tijdens de activiteiten.

Ook de cruisesector ziet de almaar groter wordende golf alleenstaande reizigers op zich afkomen. Een cruise is een perfecte manier om in contact te komen met medepassagiers.

Rederijen alleenreizende gast : NCL heeft studio’s die speciaal zijn ontworpen voor individuele reizigers en ook bij Holland America Line is de mogelijkheid er.

Het aantal alleenstaanden en alleenstaande ouders blijven groeien.

Doen wat je zelf wilt, weg van alle hectiek in het dagelijks leven en tijd om na te denken wat je met je leven wilt doen.

Single groepsreizen :  samen met andere singels een land echt leren kennen,. Op een ongedwongen manier samen reizen en reisbelevenissen met elkaar delen. Het ontdekken van andere culturen en landschappen met elkaar als grote gemene deler.

Speciaal voor alleenreizende cruisers

Voor de volledigheid geven we je hierbij ook graag een overzicht mee van rederijen en (grote) schepen die aparte, specifiek voor single bezetting bestemde hutten hebben:

  • HOLLAND AMERICA LINE: Koningsdam en Nieuw Statendam
  • NORWEGIAN CRUISE LINE: Norwegian Epic, Breakaway, Getaway, Escape, Bliss en Pride of America
  • AIDA CRUISES: AIDAnova
  • MSC CRUISES: MSC Meraviglia, Bellissima, Grandiosa
  • ROYAL CARIBBEAN : Quantum, Ovation, Anthem en Harmony of the Seas
  • FRED. OLSEN CRUISE LINES: alle 4 schepen
  • CUNARD: alle 3 schepen

Meer info over alle single hutten en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.

Terug naar Nieuws