CLASS TRAVEL & CRUISES te KNOKKE: “Sabine en Barbara, de betere cruisespecialisten aan zee”. Voor al uw zee- en riviercruises.

Eigenaar Sabine Van Haverbeke: “Het aantal cruiseschepen dat in de vaart is genomen voor zowel zee- als riviercruises is de laatste jaren meer dan vertienvoudigd.

Onze kennis over de rederijen en zelfs de grote verschillen tussen de schepen binnen één rederij is noodzakelijk om onze klanten op de juiste wijze te informeren zodat zij beter kunnen bepalen welk cruiseschip bij hen past. 

Samen met collega Barbara, ook al meerdere jaren ervaring in cruisevakanties en de betere luxe hotels, zorgen we beiden voor de vluchten, transfers en landarrangementen. Wij stellen graag een cruisevakantie voor samen in combinatie met enkele nachten verblijf in een boetiek- of de betere resorthotels. Dankzij deze specialisatie is het aantal cruisevakanties in ons reisbureau nog meer gegroeid. 

Een belangrijke reden dat steeds meer mensen kiezen voor een cruisevakantie is te danken aan het feit dat de vooroordelen rondom cruises zijn weggeëbd. De nieuwe cruiseschepen zijn inmiddels voorzien van alle comfort voor alle leeftijden. De faciliteiten aan boord overtreffen de verwachtingen van veel gasten, zeker voor first-time cruisers

Onze tip: Zeker indien dit de eerste cruise is, is boeken bij een cruisespecialist sterk aanbevolen. We helpen u graag voor de juiste keuze en voor het cruiseschip dat het beste beantwoordt aan al uw wensen!”  

Sabine & Barbara, steeds persoonlijke service in hun reisbureau Knokke, Dumortierlaan 

Deze 2 cruisespecialisten informeren u graag en zullen altijd trachten uw droomvakantie te realiseren. U bent van harte welkom in hun reisbureau in Dumortierlaan (zijstraat Lippenslaan) of, bij voorkeur, maak een afspraak: Tel. 050 / 63 26 32. 

Cruisen met Class Travel Knokke is méér dan cruisen...  

Class Travel biedt u werelds reisadvies en service, is al bijna 20 jaar het gerenommeerde cruisereisbureau aan de kust en speelt steeds in op de nieuwste trends in vakanties. 

Specialist voor alle befaamde rederijen: 

Seabourn, Oceania, Crystal, Celebrity, Ponant, Cunard, Azamara, Hapag-Lloyd, Scenic, SeaDream Yacht Club, Regent Seven Seas, Silversea,  Royal Caribbean International, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises. Zeilschepen Star Clippers, Sea Cloud. 

Ook ruim aanbod riviercruises Donau, Rijn, Rhône, Moezel, Saar, Douro..

Voor meer info & reserveringen:

CLASS TRAVEL & CRUISES   Knokke-Heist

Dumortierlaan 96 ( nabij Lippenslaan )

050 / 63 26 32     info@classtravel.be 

www.classtravel.be  

Open: 9u30-12u30 & 14u-18u, zat. 10u-13u  

 

Terug naar Cruiseblogger