Wereldcruise

Tijdens een wereldcruise doe je in drie tot zes maanden vele nieuwe impressies op, reis je naar alle continenten en leer je alles over de wereld. 

Met welke rederij vaar je?  Of je nu kiest voor een cruise van 8 dagen of een van 180 dagen, de rederij moet wel bij je passen. Ook bij wereldcruises heb je een uitgebreide keuze uit kleinere schepen, luxe schepen of grote schepen. Elk schip heeft haar eigen voordelen. 

Deeltrajecten : Niet alleen in rederij, maar ook in aantal dagen verschillen wereldcruises. Zo heb je ze voor 180 dagen, maar ook voor rond de 100 dagen. Is dit toch nog wat te lang? Veel wereldcruises kennen ook deeltrajecten, waardoor je een deel van de volledige route kan cruisen.

Voordelen van een wereldcruise

- Unieke routes over de wereld : Vaak doe je nieuwe havens aan en bezoek je bestemmingen in alle uithoeken van de wereld tijdens één reis.  

- Geen last van jetlag  : Een cruise is de meest comfortabele manier om de hele wereld te zien. Niet op elke bestemming weer je koffer uitpakken. Naar de meest afgelegen bestemmingen zonder lange en vermoeiende vluchten, dus geen last van jetlag. Je hebt maximaal één uur tijdsverschil per dag.

- Entertainment op hoger niveau : Omdat je zo lang aan boord bent wisselt de rederij regelmatig de acts in de shows. De lezingen aan boord zijn vaak ook beter en uitgebreider waardoor ze de bestemming echt tot leven kunnen brengen. 

- Vrienden voor het leven : Aan boord van een cruiseschip is het eenvoudig om nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat je een lange tijd samen aan boord bent is het maken van vrienden simpel. Vriendschap die zelfs na de cruise nog standhoudt- vrienden voor het leven.

- Het personeel kent uw wensen : Het personeel ziet je dagelijks en leert je beter kennen. Het niveau van de service zal persoonlijker zijn. 

Een wereldcruise is een belevenis, die u eigenlijk minstens eenmaal in uw leven zou moeten meemaken ! Bijv... 

120 nachten aan boord van cruiseschip Queen Mary 2, vanaf €20.939 p.p. ofwel 122 nachten aan boord van cruiseschip Queen Elizabeth, vanaf €22.149 p.p. Eindelijk kan u meer van de wereld zien dan uw kinderen, en dat aan boord van een echte oceanliner!

Vertrek in januari of februari 2020, er is keuze uit 20 wereldcruises.  Wereldcruises boek je best bij GO FOR CRUISE, De specialist in deze vakanties. Zij adviseren u graag voor compleet verzorgde wereldcruises bij gerenommeerde rederijen.  Ze organiseren cruise vakanties alsof het hun eigen vakantie betreft: zorgvuldig en met een zo comfortabel mogelijk reisschema. De specialist in wereldcruises Tel. 02 / 253 38 87  

Vertrek januari : Silversea Cruises, schip Silver Whisper, 115 dagen, Vertrek in San Francisco Californië naar Frans-Polynesië, Australie en Azië. Vanuit Dubai naar Europa inclusief een 3 nachten verblijf op het nieuwste cruiseschip Silver Muse. Januari:   wereldcruise met Silversea Cruises, schip Silver Whisper. Vertrek in Californië naar Frans-Polynesië, Australie en Azië. Vanuit Dakar trans-atlantisch via de Caraïben, het Panamakanaal en terug naar Californië.  Op deze wereldcruise zal het schip onder meer overnachten in Papeete, Sydney, Fremantle, Hongkong, Ho Chi Minh City, Bangkok, Singapore, Mombasa en Kaapstad.

4 januari 2020 Holland America Line Wereldcruise. World Voyage met ms Amsterdam, 1.380 gasten aan boord, vertrekt in Fort Lauderdale en vaart de wereld rond in 128 dagen. Caraïben, Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië/Nieuw-Zeeland,  Azië, Indische Oceaan, Zuid-Afrika, Caraïben en terug naar Florida. 

4 januari 2020:  Seabourn, wereldcruise 2020 met Seabourn Sojourn : Beleef ongetwijfeld het grootste reisavontuur ooit: een unieke wereldcruise met Seabourn; Vertrek op 4 januari 2020 vanuit Miami, en arriveer in San Francisco op 28 mei 2020. Er zijn ook kortere verblijven aan boord mogelijk, variërend van 30 tot 116 dagen. Een onvergetelijke Seabourn wereldreis aan boord van de ‘Seabourn Sojourn’, dé toprederij van luxecruises: 146 dagen, langs 62 havens, in 36 landen van 5 continenten! Voor meer info en reservaties bezoek een beter cruisereisbureau.

Deluxe rederij OCEANIA CRUISES :  Vertrek 8 januari 2020 vanuit Miami met Oceania Insignia: 180 dagen vanuit de Caraïben naar Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Stille Zuidzee, 40 landen. Een wereldcruise is een belevenis, die u eigenlijk minstens eenmaal in uw leven zou moeten meemaken! Zie filmpje:  https://www.youtube.com/watch?v=qf6pjOEgkMA&feature=youtu.be/?int=euTA&t=emint&d=031416&cid=hero 

"WERELDCRUISE" OCEANIA CRUISES !  8 januari 2020:  180-daagse wereldcruise met Oceania Cruises, Vanuit Miami naar 5 continenten:  Noord- & Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Australië met 89 aanleghavens. 

2020 januari: Crystal Cruises bijna 100-daagse cruise vanuit Miami naar de Caraïben en Zuid-Amerika tot in Chili.

6 januari 2020:  Silversea Cruises, wereldcruise 2020 met Silver Whisper. Het luxeschip vertrekt vanuit Fort Lauderdale voor een wereldcruise van 140 dagen. Het vaart vanuit Florida door de Caraïben rond Zuid-Amerika, inclusief naar Antarctica (!), naar de Stille Oceaan, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, het Midden-Oosten en Europa. De World Cruise 2020 eindigt op 25 mei in Amsterdam. Op deze rondreis zal het vaartuig maar liefst 62 havens in 32 landen bezoeken.  

 Info en boekingen bij de betere cruisereisbureau, zie meer info in magazine CRUISE & STYLE of klik hier.

Voor meer info stuur een mail naar  info@cruisestyle.be  inclusief vermelding van je woonplaats.

 

Rond de wereld in 180 dagen vanuit New York naar Miami ,  januari 2020
Het elegante, middelgrote schip, Oceania Insignia ( maximaaal 684  gasten ) bezoekt tijdens deze cruise  90 bestemmingen in 36 landen. Zij vaart daarbij over twee oceanen en 16 zeeën.  Er kan op 3 plaatsen worden ingescheept, op 11 januari 2019 in New York, 14 januari in Miami en 30 januari in Los Angeles.
Vervolgens zet Insignia koers naar de eilanden van Hawaii en de Zuid-Pacific  en vaart via Nieuw-Zeeland door  naar  Australië. Aansluitend worden Azië, de Middellandse Zee, Canada en Bermuda aangedaan . Deze afwisselende en indrukwekkende  wereldcruise eindigt in juli in Miami.

De route bevat 14 overnachtingen in havens waaronder Bali (Indonesië), Hong Kong (China), Yangon (Myanmar) en Luxor (Egypte). Onderdeel van de volledige ‘Around the World’ cruise is een serie van gratis excursies in Tokyo (Japan), Jerusalem (Israël) en Bordeaux (Frankrijk).. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals gratis fooien, gratis wasservice , gratis medische zorg aan boord en natuurlijk de OLife Choice , kies 1 extra ; 72 excursies , of het drankenpakket of $7.200 boordtegoed ( extra's zijn per hut ).

AIDAaura World Cruise.

Verrtrek 28 oktober 2019 en aankomst op 22 februari 2020.

Australië/Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika, Rio de Janeiro, Tierra del Fuego, Tahiti, Bora Bora, Mauritius, Cook-eilanden, Kangaroo Island en Esperance in Australië, Maputo in Mozambique en East Londen in Zuid-Afrika.

Ofwel drie deelsegmenten voor: Hamburg-San Antonio (Chili) in 35 dagen, San Antonio-Mauritius in 48 dagen en Mauritius-Hamburg, een cruise van 34 dagen.

117 nachten aan boord van Seven Seas Mariner®.

5 januari 2021:  Regent wereldcruise.

Navigate the World 2021 biedt je ontelbare herinneringen, nieuwe vriendschappen en het onderscheid om echt een wereldreiziger te zijn. Geniet van een GRATIS mystieke Moai-ervaring in Hanga Roa, verken Mumbai en Istanboel tijdens een scheepsovernachting en ga op zoek naar UNESCO-werelderfgoedlocaties - 56 sites langs deze reis van het Great Barrier Reef in Australië naar de archeologische vindplaats van Troje in Turkije. 

MSC 2021 wereldcruise

MSC 2021 WORLDCRUISE : GLOEDNIEUWE REISROUTE MET FOCUS OP HET VERRE OOSTEN EN OCEANIË

MSC 2021 Worldcruise-versie start op 5 januari 2021 en nodigt passagiers uit aan boord van de nieuwe MSC Poesia. Maar liefst 119 dagen lang gaat het de hele planeet rond. Vertrekhavens zijn Genua en Civitavecchia in Italië, Marseille en Barcelona.

MSC 2021 Worldcruise wendt de steven naar Oceanië en Azië.
Als eerste etappe wendt MSC Poesia de steven richting het verre westen en steekt in één ruk de Atlantische Oceaan over, met als eerste halte de Caraïben. Vervolgens vaart zij doorheen het Panamakanaal om de Zuid-Amerikaanse westkust te bereiken. Van Costa Rica over Nicaragua gaat het verder naar Guatemala en Mexico om dan in het sublieme San Francisco voor anker te gaan.

In een tweede etappe volgt de oversteek van de Stille Oceaan richting het paradijselijke Maui en het vulkanische Hawaï. Met de eilanden van Samoa en Fidji openbaart zich dan het continent Oceanië aan de passagiers van MSC Poesia. Het ongerepte Australië volgt met het Nieuw-Zeelandse Auckland, metropool Sydney en parels zoals de Gold Coast en natuurlijk het Great Barrier Reef. Dan gaat de beleving over in een exotisch contrast langs etnisch Papoea-Nieuw-Guinea en de postkaartstranden van de Filipijnen. Ten slotte een meditatieve zen-afsluiter met het aan wal gaan in Japan, dat op dat moment op zijn mooist is met zijn bloesemende kerselaars.

Na het aandoen van Tokyo en het Chinese Shanghai kiest MSC Poesia voor nog meer authentiek Azië, met het bruisende Hong Kong, exotisch Viëtnam en het welvarende Maleisië.  Als laatste etappe gaat het dwars over de Indische Oceaan naar de parel Sri Lanka en vervolgens het futuristische Dubai. Tijdens die laatste stretch kunnen passagiers Oman en Petra bezoeken.

De wondere MSC 2021 Worldcruise loopt hierna ten einde met de doorsteek van het Suezkanaal, weer naar MSC' Cruise's mediterrane thuishavens.

Interesse in Wereldcruises, mail ons uw adres op info@cruisestyle.be en wij bezorgen u meer informatie