Riviercruises 2022 

Nederlandstalige, begeleide riviercruise "Moezel en Rijn", vertrek 24 september 2022 met cruisespecialist Glenn Verelst

Aan boord van de nog nieuwe "Viva Moments 5*****", voert je langs de Moezel en de Rijn. Voorbij hun betoverende oevers en charmante valleien ontdek je de geheimen van de lokale wijnbouw en zijn historisch steden. Volledig begeleid door Mira Tours, Haacht.

Meer info: contacteer Mira Tours Travelservices BVBA – Werchtersesteenweg 115 – 3150 Haacht 

haacht@miratours.be –Tel: 016 / 600.600

Prachtige riviercruises met rederij FEENSTRA en hun luxe 5-sterren-schip MS Charles Dickens !  

Het goede nieuws is dat rederij FEENSTRA er gelukkig in geslaagd is om een extra schip te vinden voor de vele passagiers die nog een riviercruise willen maken. En niet zomáár een schip. Het luxe 5-sterren-schip, het MS Charles Dickens, zal een drietal prachtige riviercruises voor rederij FEENSTRA uitvoeren. Voor u een unieke kans om voor een aantrekkelijk prijs met zo’n schitterend schip op reis te gaan.

BOEK NU en geniet van een riviercruise en dit in alle veiligheid.  

Wilt u zorgeloos op vakantie? Bel FEENSTRA RiJN LIJN: Vanuit België: Tel. 0800 / 95 432. Vanuit Nederland Tel. 026 445 28 05.

Riviercruise Donau 2022

De Donaucruise voert u door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Vervolgens wordt de Donau de grensrivier tussen Kroatië en Servië en tussen Roemenië en Bulgarije. De Donau doorkruist talrijke steden en dorpen waar cultuur, geschiedenis en tradities elkaar ontmoeten. De grote verschillen in cultuur, de interessante plaatsen zoals Wenen, Bratislava en Boedapest én de grote variatie in landschap zorgen voor een afwisselend geheel. De Donau is niet voor niets wereldberoemd en dat kan u met een Donaucruise ervaren. Voor afvaarten 2022 lees magazine CRUISE & STYLE nr. 14.

 

 

Lees ook "Riviercruise special" in nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2022-2023, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Terug naar bestemmingen.