MSC CRUISES vertrekt vanuit HAVANA, Cuba, Nu speciale aanbiedingen dankzij hun nieuwe actie voor cruises naar de Middellandse zee, naar Cuba en/of de Caraïben, met of zonder vlucht inbegrepen, voor vertrekken in september, oktober en november 2017. CUBA: MSC vaart in Cuba het hele jaar door ... met 8- of 15 daagse cruises met vertrek vanuit het indrukwekkende Havana, zie video in deze Newsletter. Reserveer uw kajuit met zeezicht of balkonkajuit en krijg nu gratis het drankenpakket tijdens de maaltijden alsook extra gratis wifi verbinding! Tip: Voor het kleine supplement van € 9,50 per nacht per volwassene kan u genieten van het all-in drankenpakket geldig in alle restaurants en bars! Voor een langere zomer, profiteer nu en boek uw volgende cruise.

OCEANIA Cruises vaart rondom Cuba:  met focus op fijne gastronomie en kleinere schepen/havens, is de eerste rederij die in 2018 cruises naar Cuba aanbood vanuit Miami. De ‘circle around’ Cuba is ongelooflijk aantrekkelijk omwille van de diverse overnachtingen in havens als Havana, Cienfuegos (met bezoek aan topbestemming Trinidad !), en Santiago de Cuba. De ultieme manier om dit fascinerende eiland te ontdekken in 7 tot 14 nachten cruises vanuit Miami. Niet onbelangrijk, Oceania Cruises zet op deze routes haar kleinere schepen in:  max. 684 gasten.

Azamara Club Cruises kondigt voor 2018 vier extra afvaarten naar Cuba aan. De rederij bezoekt tussen januari en maart niet alleen de hoofdstad Havana, maar ook Cienfuegos en Santiago de Cuba. Op elk van deze bestemmingen stelt Azamara Club Cruises een waaier aan excursies voor. De Azamara Quest biedt plaats aan 690 gasten. Het schip stelt een all-informule voor waarbij de fooien, de maaltijden en een selectie internationale bieren, wijnen, sterkedrank, koffie, thee en frisdranken in de prijs zijn inbegrepen. Wie in een suite verblijft, geniet daarnaast van een butlerservice en gratis dineren in de specialiteitenrestaurants.

Op 9 maart 2018 vertrekt de Azama Quest voor 10 nachten Miami-Miami met 2 overnachtingen in Havana.

Op 19 maart 2018 vaart het schip weer in 7 nachten Miami-Miami

Op 28 maart 2018 voert ze haar laatste cruise naar uit, 10 nachten Miami-Miami met 2 overnachtingen in Havana.

Royal Caribbean International kondigt een reeks afvaarten naar Cuba aan. Tussen januari 2018 en maart 2019 zal Empress of the Seas maar liefst 58 cruises van vier, vijf en zes nachten richting het Caraïbische eiland verzorgen. Op 28 afvaarten zal het Royal Caribbean-schip bovendien overnachten in Havana. Empress of the Seas zal vanuit Miami tussen januari en april 2018 korte cruises naar de Bahama’s combineren met afvaarten van vijf en zes nachten naar CocoCay, Nassau, Key West, Costa Maya, Cozumel en Havana. Op diverse vijfnachtencruises zal het schip bovendien overnachten in Havana en kunnen de gasten gedurende twee dagen de Cubaanse hoofdstad ontdekken.

Ook populair zijn cruises naar de Caraïben, lees artikel in CRUISE & STYLE magazine. Cruises zijn de jongste jaren de meest aantrekkelijke vakantieformule, zeker als je een stukje van de Caraïben wil ontdekken. De stranden en het heldere water ogen echt paradijselijk ! Een Caraïbische cruise is tevens een shopping paradijs want de meeste eilanden zijn tax-free.

Meer info & reservaties bij cruisereisbureaus België  

Groepscruises naar de Caraïben. Eens meevaren met het nieuwste en grootste cruiseschip van rederij Royal Caribbean International ? Dit kan met Go For Cruise, specialist in Nederlandstalig begeleide cruises. Vertrek vanuit Florida naar Costa Maya & Cozumel, inclusief 2 overnachtingen in Miami Beach. Meer info via 02-253 38 87  of via mail:  info@goforcruise.be

Droomt u van een cruisevakantie door de prachtige Caribbean ? Indien u gebruik wenst te maken van een cruise in combinatie met een rondreis, citytrip of andere reis door Noord-Amerika dan kan u een offerte aanvragen bij de betere cruisereisbureaus. Hun reizen zijn te combineren met cruises welke vertrekken vanuit havens/steden in de Verenigde Staten en Canada. Zij maken graag een passende aanbieding voor u.