MSC CRUISES vertrekt vanuit HAVANA, Cuba, Speciale aanbiedingen dankzij hun nieuwe actie voor cruises naar de Middellandse zee, naar Cuba en/of de Caraïben, met of zonder vlucht inbegrepen. CUBA: MSC vaart in Cuba het hele jaar door ... met 8- of 15 daagse cruises met vertrek vanuit het indrukwekkende Havana, zie video in deze Newsletter. Reserveer uw kajuit met zeezicht of balkonkajuit en krijg nu gratis het drankenpakket tijdens de maaltijden alsook extra gratis wifi verbinding! Tip: Voor het kleine supplement van € 9,50 per nacht per volwassene kan u genieten van het all-in drankenpakket geldig in alle restaurants en bars! Voor een langere zomer, profiteer nu en boek uw volgende cruise.

OCEANIA Cruises vaart rondom Cuba:  met focus op fijne gastronomie en kleinere schepen/havens, is de eerste rederij die cruises naar Cuba aanbood vanuit Miami. De ‘circle around’ Cuba is ongelooflijk aantrekkelijk omwille van de diverse overnachtingen in havens als Havana, Cienfuegos (met bezoek aan topbestemming Trinidad !), en Santiago de Cuba. De ultieme manier om dit fascinerende eiland te ontdekken in 7 tot 14 nachten cruises vanuit Miami. Niet onbelangrijk, Oceania Cruises zet op deze routes haar kleinere schepen in:  max. 684 gasten.

Ook populair zijn cruises naar de Caraïben, lees artikel in CRUISE & STYLE magazine. Cruises zijn de jongste jaren de meest aantrekkelijke vakantieformule, zeker als je een stukje van de Caraïben wil ontdekken. De stranden en het heldere water ogen echt paradijselijk ! Een Caraïbische cruise is tevens een shopping paradijs want de meeste eilanden zijn tax-free. 

Boek nu een mooi vooruitzicht om een warme winter te hebben. Holland America Line biedt u komende winter excellente verzorging op vertrouwde schepen naar exotische bestemmingen! Een compleet Fly & Cruise pakket boekt u nu al vanaf €1.299 per persoon inclusief transfers en hotelovernachting. De bestemmingen variëren van diverse Caribische havens tot het gedeeltelijk doorvaren van het Panamakanaal. Wacht niet te lang met het boeken van deze extra voordelige prijzen!

Meer info & reservatie, contacteer de betere cruisereisbureaus

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be

Groepscruises naar de Caraïben. Eens meevaren met het nieuwste en grootste cruiseschip van rederij Royal Caribbean International ? Dit kan met Go For Cruise, specialist in Nederlandstalig begeleide cruises. Vertrek vanuit Florida naar Costa Maya & Cozumel, inclusief 2 overnachtingen in Miami Beach. Meer info via 02-253 38 87  of via mail:  info@goforcruise.be

Droomt u van een cruisevakantie door de prachtige Caribbean ? Indien u gebruik wenst te maken van een cruise in combinatie met een rondreis, citytrip of andere reis door Noord-Amerika dan kan u een offerte aanvragen bij de betere cruisereisbureaus. Hun reizen zijn te combineren met cruises welke vertrekken vanuit havens/steden in de Verenigde Staten en Canada. Zij maken graag een passende aanbieding voor u.