Lees "Riviercruise special" in de nieuwe uitgave CRUISE & STYLE 2017 - 2018.

Specialist in riviercruises voor België:  www.rivercruises.be

Nederlandstalig begeleide riviercruises aan uitzonderlijke voorwaarden bij een aantal specialisten in riviercruises :

Vertrek 2017 luxe riviercruises vanuit Moskou naar St.Petersburg: 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepscruise. Meer info contacteer Asteria Expeditions,  Tel. 050 / 33 25 16

15 tot 21 juni 2017 - Loire Riviercruise - CroisiEurope - ms Deborah

14 tot 20 juli 2017 - Bourgogne Riviercruise - CroisiEurope - ms Jeanine

22 tot 29 oktober 2017 - Rijn Moezel Cruise - Phoenix - ms Anesha

December 2017 - Kerstmarkt Cruise - Phoenix - ms Amelia

17 februari tot 3 maart 2018 - Mekong Cruise - CroisiVoyages - RV Indochine II

Riviercruises van Nederland tot Hongarije, zie site van Feenstra Rijn Line

ASTERIA EXPEDITIONS:  Vaar met Asteria Expeditions vanuit Moskou naar het pracht- en praalrijk Sint-Petersburg, het vroegere Leningrad, en Petrograd. De stad, gebouwd in 1703 door Peter de Grote op 100 moerassige eilanden is rijk aan cultuur, historie en bijzondere architectuur. Na een bezoek aan Nederland, was Peter de Grote namelijk zo gecharmeerd van Amsterdam, dat hij een soortgelijke stad, inclusief grachten, ook in Rusland wilde creëren.  Cruisenvan Moskou naar Sint-Petersburg is de ideale manier om de rijke Russische cultuur te ontdekken. Op een rustige en luxueuse manier genieten van een betoverend landschap, afgewisseld door kleine dorpjes waar de lokale bevolking U warm onthaalt. Het Kizhi-eiland met zijn houten kerkjes, en de uitgestrektheid van van het Ladoga-meer is een unieke ervaring. U zal er tijdens de cruise diverse sites van het UNESCO-ergoed bezoeken, aan boord van het -zonder twijfel- allerbeste luxeschip op de Volga!  Het schip de Volga Dream is Ruslands eerste luxeschip dat nieuwe standaarden stelt met teak-dekken, flat-screen TV's en 58 welgeplaatste en ruime buitenhutten. Het schip is tevens uitgerust met apparatuur voor zeenavigatie. Fijne wijnen bij lunch en diner, 24/24u thee en koffie service en een aanwezige arts tijdens iedere tocht zijn slechts enkele van de diensten die dit schip uniek maken voor Rusland. Onder Westers management biedt dit schip de beste service voor de reiziger tijdens de cruise.

De Volga Dream is Ruslands eerste luxeschip dat nieuwe standaarden stelt. U zal verrast zijn van de kwaliteiten van deze 'unieke parel' op de Volga. Zo is er een gastronomisch restaurant, muziekzaal, bar, kappersalon, wasserette, souvenirshop en medische assistentie aan boord. U kunt heerlijk van de zon genieten op het zonnedek, voorzien van mooie teak-meubelen. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd om kennis te maken met de Russische cultuur en muziek. Aan boord is het mogelijk om met kredietkaart te betalen (VISA en MasterCard) of met Roebels. Euro's worden niet geaccepteerd. Alle excursies ter plaatse zijn inbegrepen in de prijs. Meestal zijn er Frans- of Engelstalige gidsen aan boord.

Terug naar bestemmingen.