Onvergetelijke Spitsbergen - Groenland - Noordkaap.  Expeditie cruises 2017 - 2018

Speciale promotie Spitsbergen ontdekking, korting $1.500 pp !, voor afvaarten met Poseidon Expeditions

Voor avonturiers zijn (expeditie-)cruises met bestemming Noordkaap, Spitsbergen en/of Groenland een unieke belevenis.  Special offers Poseidon Expeditions klik hier

GROENLAND - IJSLAND: vertrek augustus 2017:  Expeditiecruise naar Groenland met luxe expeditieschip MV SEA SPIRIT van rederij Poseidon Expeditions  Ook sommige afvaarten met Nederlandstalige begeleiding door Asteria Expeditions te Brugge. Voor meer info : Tel. 050 / 33 25 16.

Expeditie cruise 2017 - 2018    Cruise naar 2 continenten met het m.s Hanseatic *****   van Hapag-Lloyd Cruises. vlucht naar Vancouver en van hieruit vaar je naar de Tsjoektsjenzee, Rusland, verder naar Oost-Siberische Zee en Laptevzee .... tot Hammerfest in Noorwegen: unieke expeditiecruise !! Info bij Brasschaat Travel,  Cruise Plus St.-Niklaas of Azuriet Oostende.

Hurtigruten Arctic Wilderness Adventures juni/juli 2017:  1 tot 13-daagse cruise met expeditieschip naar het noordwesten van Groeland.     

Asteria Expeditions, specialist in poolexpeditiecruises, vaart naar Noordkaap, Spitsbergen en Groenland. dit in het kielzog van de Belgica en in de voetsporen van bekende Adrien de Gerlache. Met 100 Nederlandstalige passagiers aan boord van de mv Plancius. Meer info tel 0032 / (0)50-33 25 16  of via mail info@asteriaexpeditions.be

2017: Rederij  POSEIDON EXPEDITIONS heeft een IJSLAND - SPITSBERGEN route, 16-daagse met vertrek op 22 mei 2017 en  15-daagse cruise met vertrek op  15 juni 2017.  Voor meer info : Tel. 050 / 33 25 16 bij Asteria Expeditions.

 

IJSBREKERCRUISES IN KEMI

Ervaar een uniek winteravontuur met een cruise door het ijs! Ga aan boord op een expeditieschip en geniet van een onvergetelijke cruise door de bevroren Botnische Zee. Je kan kiezen uit een transfer van uw hotel naar het schip en terug of je rijdt zelf met de sneeuwscooter naar een afgesproken punt waar je de Sampo ontmoet en terug, hetgeen op zich al een hele belevenis is. Als iedereen aan boord is baant de Sampo zich moeiteloos een weg door het metersdikke pakijs. Aan boord bezoek je het indrukwekkende motorruim en de brug, lunch of diner in het restaurant en vermoedelijk ook een mogelijkheid voor een arctische zwempartij ! Voor meer info Asteria Expeditions : Tel. 050 / 33 25 16.

De diepe zee tussen Spitsbergen en Groenland vormt een van de weinige mogelijkheden voor het pakijs van de Noordpool om zuidwaarts te drijven. Een droomreis voor moderne avonturiers. Treed in de voetsporen van legendarische poolreizigers, varen richting het pakijs. Spitsbergen is één van de laatste wildernissen in Europa. Hier manifesteert de natuur zich in extreme vorm... de indrukken van deze overweldigende natuur vergeet je nooit meer, door tijdschrift CRUISE & STYLE sterk aanbevolen !

HET PURE GROENLAND
Groenland is een fascinerend land met een overweldigende natuur. Het is het grootste eiland ter wereld en wordt bedekt door een immense ijskap. Bijna overal ziet u ijsbergen, drijf- en pakijs. Op het eiland wonen ongeveer 56.000 vriendelijke bewoners langs een ijsvrije kuststrook in kleine kleurrijke steden en dorpjes vergezeld van hun vele sledehonden. De oorspronkelijke bewoners zijn de Inuit die hun eigen authentieke cultuur hebben. Ontdek een adembenemend mooie wereld boordevol majestueuze gletsjers die afbrokkelen in de zee, drijvende ijsbergen in alle maten en kleuren, een gevarieerde fauna van walvissen, muskusossen, zeehonden, ijsberen en verschillende vis- en vogelsoorten. Groenland laat bezoekers versteld staan van het natuurschoon, de stilte en de prachtige panorama’s.