Vertrek 26 december tot 2 januari "Nieuwjaarscruise"

Vaar mee op een cruise langs de Elbe en verwelkom het nieuwe jaar in een  buitengewone feestelijke sfeer! Je zal Dresden ontdekken die een ongekende artistieke en culturele rijkdom heeft, evenals schilderachtige steden zoals Wittenberg en Meissen. Je zal Berlijn ook kunnen bezoeken via een panoramische rondleiding door de beroemde Duitse hoofdstad.

Riviercruises zijn een apart hoofdstuk binnen het cruise-aanbod. Een waarbij meer te ontdekken valt dan je op het eerste zicht zou denken. De totaalbeleving is amper te vergelijken met die van zeecruises. Een rivierschip is om te beginnen een heel stuk kleiner en heeft dus ook minder gasten aan boord. Dat creëert een gemoedelijke sfeer, zowel met de crew als met de reizigers onderling. In tegenstelling tot wat sommigen denken, zijn de meeste rivierschepen verrassend modern - tot zelfs ultraluxueus - en hebben alle faciliteiten aan boord. Laat je niet enkel leiden door hoe het schip er langs de buitenkant uitziet: eens aan boord stap je een heel ander decor binnen.  

Nieuwjaarscruise: DRESDEN - MEISSEN - WITTENBERG - MAAGDENBURG - BERLIJN TEGEL

  • 3 nachten (incl. oudjaar) in Berlijn
  • volpension en inbegrepen dranken tijdens de maaltijden
  • Inbegrepen vluchten & transfers
  • NL-talige begeleiding (vanaf 10 verkochte hutten)
  • 26 dec. 2024 tot 2 jan. 2025
  • Prijs incl. vluchten vanaf € 2.399 pp
  • Service level: Comfort

Aan boord van ms Elbe Princess II****, CroisiEurope. 

Met haar moderne schepraderen heeft de Elbe Princess II CroisiEurope toegelaten zich te vestigen als pionier op de beroemde Duitse rivier.

Het schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. Ze heeft verschillende dekken en een zonneterras met ligstoelen om de landschappen die tijdens de cruise passeren comfortabel te kunnen waarderen. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.

Meer info: ATC Cruises, tel. 03 236 89 39